Like Us

İphone SE 3 İle Bizi Neler Bekliyor?

 İPhone SE serisi amiral gemisi modellerine göre daha düşük fiyatı ve uygun özellikleri ile birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. İPhone SE 3’ün özellikleri ile ilgili yazımızı sizler için hazırladık.

İşte beklenen iPhone SE 3 özellikleri!
İlk iPhone SE modeli 2016 yılında tanıtıldı. İPhone 5 kasası üzerine kurulan model birçok kullanıcı tarafından beğenildi. Nisan 2020’de piyasaya sürülen iPhone SE 2020 modelinin ardından gözler yeni SE modeline çevrildi.

Birçok analist, yeni modelin yakında görünmeyeceğini belirtiyor. Bazı analistler, 2020 yılında piyasaya sürülecek olan 4G iPhone 12 versiyonunun önümüzdeki yıl çıkabileceğini söylüyor.

Min-Chi Kuo’daki bir analist, iPhone SE Plus modelinin piyasaya çıkacağını söyledi. 2021 yılında iPhone SE Plus adında yeni bir cihaz iPhone SE 3 modeli önünde piyasaya sürülebilir.

OLED teknolojisine sahip 5.5 inç veya 6.1 inç ekrana sahip bir modelin bize A14 Bionic işlemciyle gelmesi bekleniyor. Çerçevesiz kasa ile geleceğe dair söylentiler arasında modelin pil kapasitesinin de 2.600 mAh veya dax’tan fazla olması gerekiyor.

Maliyetler ön planda olsa da belki de yeni iPhone SE modelinde ikili veya üçlü kamera sekansı bulunuyor. Belki iPhone SE 3 modeli, yakında tanıtılmayacağı göz önüne alındığında 5G ile satışa sunulacak.

İphone SE 3 İle Bizi Neler Bekliyor? İphone SE 3 İle Bizi Neler Bekliyor? Reviewed by İlkay Baki Bayram on Aralık 05, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorum yaptığınız için teşekkürler, yorumunuz en kısa sürede cevaplanacaktır.

Labels Max-Results No.

Blogger tarafından desteklenmektedir.