Like Us

Cs:Go Broken Fang

Dövüşe katılın ve Kırık Diş Operasyonu'na katılın. Yepyeni Yeniden Çekimler ve özel Broken Fang Premier ile yeni zorluklar sizi bekliyor. Çeşitli oyun modlarında yeni haritalar oynayın ve nasıl ölçtüğünüzü Operasyon İstatistikleri sayfasında görün. Haftalık görevleri tamamlayın ve yeni temsilciler, silah koleksiyonları, çıkartmalar, yamalar ve duvar yazıları dahil çeşitli ödüller arasından seçim yapın.

Operasyon Biletini Satın Al

KIRIK FANG PREMIER


Rekabetçi maçlarınızı bir sonraki seviyeye taşımaya hazır mısınız? Maç başlamadan önce harita seçimleri ve yasaklarla 5v5 Rekabetçi eşleştirme özelliğine sahip Broken Fang Premier için sıra yanlız Operasyon bileti sahiplerine özel.

Rekabet gücünüzü Active Duty harita havuzunda test edin ve operasyon istatistikleri sayfasındaki istatistiklerle performansınızı takip edin.

İZLEMENİN YENİ BİR YOLU

Operasyon Biletinizle, çeşitli kategorilerden ayrıntılı istatistiklere erişebileceksiniz. İstatistikleriniz otomatik olarak izlenir ve Operasyon İstatistikleri sayfasında görüntülenebilir.



HARİTA PERFORMANSI

Çevrenize ve düşmanlarınıza uyum sağlayın. Oyun tarzınız birkaç haritayı ve siteyi mi tercih ediyor yoksa herhangi bir yerde kazanabilir misiniz?


SİLAH İSTATİSTİKLERİ

Kendi metanızı oluşturun. Her silahla öldürmeleri takip edin ve ekipmanınızdaki boşlukları giderin.


ISI HARİTALARI

Çeşitli istatistikler için ısı haritalarınızı görüntüleyin ve isabetli bölge haritasına göz atın ve atışlarınızın nereye indiğini görün.


GÖREVİ TAMAMLA

Her hafta, herhangi bir sırayla tamamlanabilen çeşitli görevleri içeren yeni bir görev kartı alacaksınız. Casual, Competitive, Danger Zone, Guardian ve iki yeni modda görevleri tamamlayın ve yıldızlar kazanın: Retakes ve Broken Fang Premier.






YÜKSELTİLEBİLİR BROKEN FANG COİN

Broken Fang Coin'inizi bronzdan gümüşe, altına ve nihayet elmasa yükseltmek için görevleri tamamlayın.



ÖDÜLLERİNİZİ SEÇİN

Yıldızlarınızı seçtiğiniz ödüllere harcayın. Operasyon ödülleri arasında SWAT ve The Professionals'tan yepyeni Ajanlar, yeni bir silah çantası, üç silah koleksiyonu, çıkartmalar, yamalar ve daha fazlası var!

Cs:Go Broken Fang Cs:Go Broken Fang Reviewed by İlkay Baki Bayram on Aralık 08, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Yorum yaptığınız için teşekkürler, yorumunuz en kısa sürede cevaplanacaktır.

Labels Max-Results No.

Blogger tarafından desteklenmektedir.