Like Us

Pubg Lite sıkça sorulan sorular | Güncel



Merhaba arkadaşlar bugün pubg lite sıkça sorulan soruları paylaştı.

S) PUBG LITE ne zaman çıkacak?
C) 23 Mayıs 2019’da çıkacak. Oyunu hemen şimdi indirmeye başlayabilirsiniz.

S) Oyunu nereden indirebilirim?
C) PUBG LITE’ı websitemizde bulunan İNDİR sekmesinden indirebilirsiniz.

S) Sunucular nerede konumlanacak?
C) Sunucular, en iyi optimize edilmiş AWS merkezlerinde konumlandırılacak. Daha sonra, sizlerden gelecek olan geri dönüşler ve kullanıcı deneyimi ile birlikte, daha da fazla optimize edilerek, sunucunun yeniden konumlandırılması da gündeme gelecek.

S) Maç eşleştirmeleri nasıl çalışmaktadır?
C) Türk oyuncuları, diğer servis verdiğimiz ülkelerden farklı tutulacak ve Türkiye oyuncuları özel bir sunucuda konumlandırılacak. En kısa sürede maç eşleştirmeleri için, maç eşleştirme sistemimizi durmadan geliştirdiğimizi bilmenizi isteriz. Her ne kadar farklı değişkenlerden bahsetsek de, temelde benzer ağ ortamına sahip olan oyuncular, birbirleriyle eşleşiyor olacaklar.

S) Oyuna kimler katılabilecek?
C) Global’de hesap açmış, tüm Türkiye oyuncularımız, oyunumuza katılabilecek. Eğer hala kayıt olmadıysanız hemen kayıt olun ve etkinlik sayfamızı ziyaret ederek ön kayıt etkinliğimize katılın.

S) Hile kullanan oyunculara karşı nasıl önlemler alıyorsunuz?
C) “Tamamen Ücretsiz” oyunumuz için özel geliştirdiğimiz güçlü anti-hile çözümümüz var. En iyi oyuncu deneyimi için, hile koruması sisteminin en önemli özellik olduğunu biliyoruz. Bu yüzden, sürekli olarak hile koruması sistemimizi geliştiriyor olacağız.





  • Hile koruması altyapımız ile ilgili çalışmalarımızı paylaşacağız
  • Hile kullanan oyuncuların her zaman gerekli cezaları aldığından emin olacağız
  • Yasa dışı program kullanan bu tarz oyuncuların oyuna girmesini engellenecek
  • Şüpheli oyuncuları, anlık izleyebileceğimiz ve cezalandırabileceğimiz altyapımız olacak
  • Donanım Ban’ı gerekli görüldüğünde uygulanabilecek
  • Oyuncular anlık olarak banlanabilecek
  • Ve daha fazlası olacak; ama takdir edersiniz ki, tüm detayları paylaşmamız bu aşamada pek de mümkün olmayacaktır. Emin olmanızı isteriz ki, hileye karşı en üst düzeyde çalışıyor olacağız.


  • S) PUBG LITE için düzenlenecek yarışmalar olacak mı?
    C) Şuan için, tüm odağımız Türkiye’ye ve Türk oyuncularına oyunumuzu sunmaktır. Bunun sonrasında, sırasıyla diğer planlarımızı da hayata geçiriyor olacağız. Yarışmalar, elbette bizlerin de yapmak istediğimiz planlarımız arasında; bu yüzden resmi websitemizi, Facebook, Twitter ve Instagram sosyal medya hesaplarımızı her zaman takipte kalın.

    S) Herhangi bir “Partnerlik Programı” olacak mı?
    C) Şu an için tüm odağımız, Türkiye ve Türk oyuncularımıza en iyi deneyimi sunmak dolayısıyla henüz Partnerlik Programı ile ilgili bir çalışmamız bulunmamaktadır. Fakat partnerlerimiz ve PUBG LITE içeriği üreten oyuncularımızla iş birliklerimiz olabilir! Daha fazla detay için bizi takip etmeyi unutmayın.

    S) Duo oyun modu olacak mı?
    C) Daha başarılı maç eşleştirmeleri için, şuanda Duo oyun modu bulunmamaktadır. Elbette siz değerli oyuncularımızdan gelecek geri dönüşler ile birlikte, daha hızlı bir eşleştirme yapabilmek adına her zaman açıp açmama konusunu yakından takip ediyor olacağız.

    S) Event Pass’ler olacak mı?
    C) 23 Mayıs’ta oyunu açmadan önce bu konu ile ilgili sizlere daha detaylı bilgi vereceğiz. Bizi takipte kalın.

    S) Sanhok, yeni harita olarak oyuna eklenecek mi?
    C) Evet, 23 Mayıs’ta Sanhok oyuna eklenmiş olacak. Resmi açılış ile birlikte başka neler olacağı konusunda detaylar için ayrı bir makale yayınlıyor olacağız.

    S) Zombi modu olacak mı?
    C) Özel Maç içerisinde, Zombi modu olmayacak, ama daha sonra açıp açmamak için karar verdiğimizde, sizlere haber veriyor olacağız.

    S) PUBG LITE için, bir Pazar / Takas altyapısı olacak mı?
    C) Şu an için, böyle bir planımız bulunmamaktadır; fakat geliştirmelere başladığımızda bunu duyuruyor olacağız.

    S) Türkiye için, özel içerikler olacak mı?
    C) Oyunun açılması ile birlikte planladığımız, yalnızca Türkiye için düşündüğümüz bazı ürünler mevcut. Bizi Facebook / Twitter / Instagram’dan takip ederek, daha fazla detaya ulaşabilirsiniz.

    S) Ön-Kayıt ödüllerini nasıl kullanacağım?
    C) Ön-kayıt ödülleri, kayıt olduğunuz e-posta adresine kod olarak gönderilecektir. Bu kodu, oyun içinde Dükkan sekmesinden “Bonus/Hediye Kodu” kısmından aktifleştirebilirsiniz. Ödüller süreli değildir ve hesabınızda kalıcıdır.

    S) FreeZone ve Paycell kullanıcıları için yapılan etkinlik nedir?
    C) PUBG LITE’ın Türkiye’ye inişini kutlamak adına, Vodafone (FreeZone) ve Turkcell (Paycell) ile bir etkinlik yapıyoruz. SMS ya da bildirimler ile kuponlarını alan oyuncularımız, 23 Mayıs’ta oyuna girerek kullanabilecekleri M416 kozmetiğine ücretsiz sahip oluyorlar. Lütfen daha fazla detay için tıklayın.

    Facebook Live #2 sırasında gerçekleşen soru ve cevap etkinliğini izlemek aşağıdaki videoya göz at!


    Bu bir alıntıdır,
    Pubg Lite sıkça sorulan sorular | Güncel Pubg Lite sıkça sorulan sorular | Güncel Reviewed by İlkay Baki Bayram on Mayıs 21, 2019 Rating: 5

    Hiç yorum yok:

    Yorum yaptığınız için teşekkürler, yorumunuz en kısa sürede cevaplanacaktır.

    Labels Max-Results No.

    Blogger tarafından desteklenmektedir.